+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > РефератиДЛЪЖНОСТНИТЕ ЛИЦА ОТГОВОРНИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА БИЗНЕС АНАЛИЗА В ОРГАНИЗАЦИИТЕ, КАЧЕСТВА И УМЕНИЯ.Цена: 50.00 лв.
Реф№: 134

100% индивидуален реферат по Бизнес Анализ
Срок: 5-7 дни
Обем: 4-5 стр.

Технически изисквания: Файлът трябва да бъде изготвен във формат Microsoft Word 2000 до Microsoft Word 2007. Шрифт Times New Roman 12 pt. Междуредие 1.5. Стандартна табулация – 1.25 см. Отстъп в началото на всеки абзац – 1.25 см. Полета: 2 см на всяка страна. Да не се представя в PDF, RAR или ZIP.

Примерен текст:
Технически умения. За да може успешно да се идентифицират бизнес решенията, бизнес анализаторът трябва да знае каква технологични информационни приложения се използват, какви нови потенциални резултати могат да бъдат постигнати чрез настоящите платформи и какви са най-новите предложения в технологии. Софтуерното тестване и проектиране на бизнес системи също са важни технически умения за бизнес анализатора. Създаване на чувство на доверие в крайните потребители изисква бизнес анализатора да говори паралелно на езика на бизнеса и технологиите и да демонстрира силна техническа правоспособност.

Аналитични умения.  Наборът на уменията на бизнес анализатора трябва да включва изключителна аналитична мисъл, така че бизнес нуждите на клиента да бъдат правилно тълкувани и преведени в оперативни изисквания. Основен аспект на работата е анализ на данни, документи, потребителски входни проучвания с оглед определяне на курса на действие, който ще коригира бизнес проблема. Силните аналитични умения са от решаващо значение за изпълнението на работата на бизнес анализатора. МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2023, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.