+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работиВръзки с обществеността /самостоятелна работа за МВБУ/Цена: 80.00 лв.
Реф№: 160

100% индивидуална разработка
Срок: 10-14 дни
Обем: 9-12 стр.

Условие:
 
Изберете кампания, която Вашата компания да реализира от следните възможности:
 
1. Кампания на компанията Х срещу тютюнопошенето и вредните ефекти от него
 
2. Кампания на компанията Х, насочена към студенти от факултетите по фармация, даваща възможност за стаж и стипендия
 
3. Кампания на компанията Х, подпомагаща деца в будна кома
 
4. Кампания на компанията X, насочена към информирането на обществото за здравословното хранене и вредните ефекти от диетите
 
 
* Напишете детайлен план за реализация на кампанията, използвайки материалите, качени в платформата на МВБУ. Обосновете своя план.
 
* Напишете прессъобщение, което да съобщава на медиите за старта на PR кампанията
 
Изисквания към прессъобщението:
 
-          Изберете подходящо заглавие и подзаглавие на прессъобщението.
 
-          Съобразете се с изискванията за новинарска стойност на заглавието и за информативност на текста на прессъобщението.
 
-          Включете цитат от представител на мениджмънта на компанията X, (2-3 изречения – думите му ще бъдат по ваша преценка).
 
-          Използвайте правилата за написване на прессъобщение, описани в ТЕМА 5. Можете да видите примерни прессъобщения, качени в секция „Допълнителни материали" на ТЕМА 5.
 
-          Погрижете се прессъобщението да е написано БЕЗ ПРАВОПИСНИ И ПУНКТУАЦИОННИ грешки и да е прилежно форматирано.
 
 
Забележка:
 
 
* Минимален обем на цялата самостоятелна работа (план на кампанията + прессъобщение): 7 стандартни страници + заглавна страница. Максимален обем на прессъобщението – 1 стандартна страница
 
* Правописните и пунктуационни грешки се отразяват на крайната оценка от заданието.

Примерен текст на прессъобшението:

Вземането на мерки от нас и всички заинтерсовани страни ще спести животи

„Обществото трябва трябва да осъзнае и действа бързо, за да спаси човешки животи и ресурси” – гл.изпълнителен директор Фарм Ко.

Компания Фарм Ко. като водещ фармецевтичен консорциум в света обяви началото на кампания против тютюнопушетенто. Целта на кампанията е да се намалят разходите за здравеопазване и да се защитят пасивните пушачите. Кампанията е насочена не само към пушачите, но и към отговорните институциите, които трябва да действат бързо при вземането на мерки срещу тютюнопушенето.

„Деца, възрастни хора и хора с увреждания са изложени на най-висок риск за усложнения на здравето поради излагането на тютюнев дим. Необходими са незабавни действия за защита на най-уязвимите слоеве на обществото”, казва Питър Х., главен изпълнителен директор на Фарм Ко..

Вторичния дим съдържа много отрови и излагане на тези токсини представлява безпокойство за здравето на всички хора, особено деца и бременни жени. Докладът от 2010г. на ООН представя в детайли как дори малки количества тютюнев дим могат да имат сериозни последици за здравето, включително причиняване или изострянето на астматични пристъпи и синдрома на внезапната детска смърт (СВДС), както и рак на белие дроб, сърдечно-съдови заболявания и респираторни инфекции.

„Никой не трябва никога да бъде излаган на пасивно пушене”, добавя Питър Х..

Фактите показват, че жителите на многофамилни жилища са изложени на пасивно пушене, дори ако те живеят в блок, където никой не пуши. Близо 1 млн от 3 милиона българи, които живеят в многофамилни жилища не позволяват пушенето в домовете си, но приблизително 1,5 милиона от тях съобщават, че пасивното пушене прониква домовете им от други близки обекти според проучване на Фарм Ко.

 


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2023, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.