Cookie consent management tool
+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работиЕлектронен бизнес по модела „Канава на бизнеса“.Цена: 175.00 лв.
Реф№: 197

100% индивидуална разработка
Срок: 7-10 дни
Обем: 17-20 стр.


Ключови ресурси:

Ключовите ресурси, с които разполага онлайн магазина за хранителни стоки общо могат да бъдат разделение в следните категории: физически, човешки и интелектуални. ........com разполага със складова база на едро, благодарение на която успява да поддържа голяма наличност на своите стоки и да доставя поръчките в кратки срокове. Над 90 % от предлаганите продукти са налични по всяко време в складовете на онлайн магазина.

Другият може би най-важен ресурс на .........com е човешкият. Той включва веригата от надеждни доставчици на америкаснките хранителни стоки и напитки, екипът от специалисти, които работят за ......com – за неговата поддръжка и развитие. Онлайн потребителите на магазина са най-ценният ресурс на .......com, тъй като те осигуряват функционирането на бизнеса.

Интелектуалният ресурс на онлайн магазина е създаването на самата онлайн платформа, електронният магазин на .......com.

Предполагаема стойност:

Най-ценното в подобен тип онлайн магaзини  като .......com е, че спестяват време. Сайтът е много опростен и лесен за опериране и дава възможност на всеки, който желае за закупи американски хранителен продукт да направи бърза поръчка.

Важно условия за спокойствието на клиентите е възможността за връщане на продуктва в 14-дневен срок. Така, ако клиентът не е доволен от покупката си, той може да се свърже с ..... в рамките на 14 дни от доставката на contactus@My....com. .... приема връщането на хранителния продукт, ако са изпълнени следните условия:

- Артикулите, трябва да бъдат пакетирани и без нарушена цялост. 

- Клиентът трябва да получи предварително одобрение от ....., преди да изпрати пакет обратно.

- Клиентът  трябва да напише номера на RMA (разрешително за връщане на хранителни продукти) в указано от ..... място (не върху самите продукти).

- Върнатите стоки трябва да бъдат изпратени обратно или в оригиналната опаковка, или опаковка от подобен стандарт, за да се предотврати всяка вреда.

Ако са изпълнени всички тези изисквания, .....ще възстанови цената на цялата поръчка. Въпреки това,  доставката за връщане на  пакета е за сметка на клиента. След като се получат върнатите продукта, .... ще предостави на клиента пълно възстановяване в рамките на 14 дни.МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.