+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиВЪВЕДЕНИЕ В Е-МАРКЕТИНГ.Цена: 0.00 лв.
Реф№: 398

 

Няколко онлайн маркетингови стратегии за мобилното приложение Eat Cheap & Easy могат да доставят невероятни резултати на Фуудс Трейдинг:

1. Маркетинг, основан на стимули

Тази стратегия компанията може да приложи след като създаде един сравнително елементарен уебсайт, който да представя мисия, визията и целите на приложението. На него могат да се предлагат стимули и специални пробни периоди за използване на приложението. Такива дейности, основани на възнагражденията, е удачно да се приемат, защото новото приложение на Фуудс Трейдинг търси нови потребители.

В профила може да се споделят всички подробности за приложението колкото е възможно по-описателно. Трябва да се използват ключови думи, които хората използват за търсене. По този начин, когато хората търсят приложения в категорията ви в Google, профилът ви в социалните медии на Eat Cheap & Easy ще се класира добре и ще осигури безплатна видимост.

Важно е да се използва мрежата Pinterest, защото никоя социална медийна платформа не може да се замести споделянето на изображения. Създаването на информационни табла ще помогне за създаване на лоялни последователи.

2. Поддържане на обратната връзка с потребителите в социалните мрежи

Фуудс Трейдинг трябва да насърчава приложението чрез Facebook и Twitter, за да напомня / запознава потребителите с приложението, за начини, по които то се е развило и се подобрява.

Компанията може да споделя генерирано от потребителите съдържание

3. По време на празнични дни могат да се провеждат онлайн кампании около предстоящи събития и специални поводи. Eat Cheap & Easy може да предлага актуализации за предстоящи събития, празници. Това е  периодът, през който може да се насърчава платената версия на приложението. Може да се предоставя и ограничен абонамент за пълната версия на приложението

В основата на сегментацията за Фуудс Трейдинг трябва да бъде създаденото количество онлайн съдържание на приложението така, че търсенето по ключови думи, кликвания, вход / изход страници и други могат да помогнат на компанията да разкрие основните потребители по ключови демографски атрибути и атрибути за начина на живот (например възраст, пол, местоположение, интереси).

Голяма част от потенциала за онлайн конвертиране включва трансформиране на анонимни браузъри в лоялни клиенти.

Приложението ще се сблъска с потребители, които се регистрират и такива, които остават анонимни. Чрез сегментиране както на анонимни, така и на регистрираните потребители, Фуудс Трейдинг може да улови ценни потребителски импулси, водещи до свален на приложението, първоначална покупка и решенията за лоялност. Клиентите с най-висока честота на сваляния / посещения в страницата имат най-висок потенциал за конверсия в сравнение с посетителите с ниска честота.МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2023, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.