Cookie consent management tool
+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиКАЗУС ПО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОДАЖБИТЕЦена: 87.50 лв.
Реф№: 406

100% индивидуален казус
Обем: 3-4 стр.
Срок: 5-7 дни


КАЗУС:

Барни иска да си купи кола. Той забелязал използвана кола с високо качество на паркинга на дилъра през уикенда. Той би я купил незабавно ако има повече пари в брой. Дилърът ще му даде само 1200 долара за неговия сегашен автомобил.Колата, която Барни иска да купи е наистина чудесна. Барни планирал внимателно и решил, че може да приеме офертата, само ако продаде сегашната си кола на частно за около 2000 долара. Това ще му даде 1500 долара за цената на новата кола и 500 долара за екстрите, които той иска. Колата е в много добро състояние. Зимните гуми на неговата кола няма да станат на новата, но могат да бъдат продадени- това ще е от полза. Барни може да махне новото стерео, което сложил миналия месец и да го сложи на новата кола. Били, колежка на Барни чула, че той иска да си продава колата и решила да говори с него. Нейната дъщеря завършва колеж след три месеца и ще се нуждае от кола за да се придвижва до работа. Били може да отдели около 1800 долара, включително някои поправки по колата, които могат да се появят. Тя също така трябва да отдели достатъчно пари за зимни гуми. Дъщеря и е видяла колата и мисли че е доста спортна особено със стереото. Били проверила за цената на колата на Барни и установила, че най-ниската цена е 1200 долара, а най-високата 1950 долара.

 

Отговор на въпроси:

1.Какви са намеренията на Барни?

Намеренията на Барни са да продаде своята стара  кола за 2000 долара, които да финансират покупката на друг автомобил, чиято цена той очаква да бъде 2000 долара. Той иска да постигне такава сделка, при която той като продавач да бъде задоволен от купувача и в същото време иска следващият продавач да се съобрази с неговия финансов ресурс. Той се стреми към постигане на ситуация win-loose.

2.Какви са намеренията на Били?
МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.