+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиBCRM120D Проект: "Актуални проблеми на съвременната бизнес комуникация с чуждоезичните партньори".Цена: 90.00 лв.
Реф№: 409

100% индивидуален казус
Обем: 7-8 стр.
Срок: 5-7 дни


Казус: Анализирайте вашите комуникативни умения и личностни фактори, които биха ви помогнали или навредили в процеса на делово общуване в конкретната ви работа. (Ако не работите в момента, то тази, която сте работили или имате желание да работите. Проявеното въображение и импровизация ще бъдат оценени.)

Изисквания към казуса:

1. Уважаеми колеги, препоръчвам да не бъде на принципа копи-пейст, а наистина да се самоанализирате. Идеята е да помогнете на себе си, а не на мен за да ви оценя.

2. Не по-малко от 5 стр. – Times New Roman, шрифт 14; 30 реда, 60 удара на ред (това са изискванията за научен труд от казус до докторантура).

Примерен текст:

Китайците вярват, че всичко трябва да бъде в хармония и имат дългосрочно виждане за нещата. Те разглеждат промяната като разрушително явление, и по-специално, ако тя е внезапна и значителна. В тази връзка, може да се каже, че китайците предпочитат бездействието, отколкото действието. Този начин на мислене е резултат  от учението на Конфуций и даоизма, които имат дълбоко въздействие върху китайския народ. Представата за хармония е лесно разбираема по няколко причини. Първо, Китай е типичен представител на струпване на голямо количество хора. Конфликт между хора, които живеят заедно, в тясно сътрудничество,  е неизбежен. Без да се обръща подобаващо внимание на хармонията, китайското общество би било хаотично. Поради това, мисията на китайските учени, философи и управници е да подчертават значението на хармонията, за да цари мир и ред в обществото. Второ, доминиращите религии, които преобладават в Китай, като например даоизмът и будизмът, оказват  голямо въздействие върху начина, по който китайският народ се държи и мисли.
Китайците вярват, че са зависими от четири социални групи, които включват роднини, съученици, лични приятели и непряката връзка с трите групи. Китайският народ придава особено значение на човешките чувства и човешките връзки са много важни за тях. В китайския език, човешките отношения се нарича “Guanxi” или „връзка”. Значението на човешките връзки е резултат най-вече от факта, че Китай е била земеделска страна, в която малката и затворена общност е била типичната форма на социална структура. В резултат на това, част от китайския манталитет е работата в групи за изпълнение на една обща цел. Поради това, индивидуализъм не се откроява като важен в този процес. В китайската култура, неприкосновеността на личния живот не е толкова високо ценена както в американската култура, чиято стойност е решение, основано изцяло на индивидуализма. Това може да се обясни по два начина...МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2022, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.