+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиРАЗРАБОТВАНЕ НА САМОСТОЯТЕЛНА РАБОТА (КАЗУС) ЗА КУРС BAMB721D МЪРЧАНДАЙЗИНГЦена: 75.00 лв.
Реф№: 428

100% индивидуален казус
Обем: 5-7 стр.
Срок: 5-7 дни


Казусът по BAMB721D МЪРЧАНДАЙЗИНГ е свързан с практическо прилагане на теоретичните знания от курса. Неговата цел е да изгради умения за анализ на мърчандайзинговите решения в магазин по избор.. Необходимо е студентите да обърнат внимание на материалите , които са качени в Мудъл. След като се запознаете с теоретичния материал, моля изберете конкретен реален магазин и проведете собствено наблюдение на магазина. Ако е необходимо, посетете го повече от веднъж. Препоръчително е да се начертае обща схема на разпределението на търговската площ на магазина, след което да се изготви анализ на мърчандайзинговите решение в магазина.
Разработеният казус изпратете по електронен път през системата Мудъл съгласно указания срок.
Внимание: Казуси, които са идентични (т.е. преписани) ще бъдат анулирани.
 
II. ИЗИСКВАНИЯ ОТНОСНО СТРУКТУРАТА НА КАЗУСА
При разработването на Казуса от Вас очаквам да приложите следната структура и указания:
1. ЗАГЛАВНА СТРАНИЦА: програма в която се обучавате, курс и сигнатура, изготвил, дата.
2. ВЪВЕЖДАЩА ЧАСТ – кратко представяне (не повече от 1 страница) на магазина, който ще се обследва.
3. АНАЛИЗ НА ЕКСТЕРИОРНИТЕ ЕЛЕМЕНТИ (ДОКОЛКОТО ГИ ИМА) – фасада, входове/изходи, паркинг, външно осветление, навеси, сенници, ландшафт и др. Могат да се прилагат снимки и схеми.
4. АНАЛИЗ НА ИНТЕРИОРА НА МАГАЗИНА(ДОКОЛКОТО ГИ ИМА В ИЗБРАНИЯ МАГАЗИН) – конфигурация на търговската площ, витрини, каси, навигация в магазина, осветление, регали, цветови решения, витрини (при модните магазини), търговско оборудване, манекени (при магазини за облекла), др. Приемливо е да се прилагат снимки и схеми.
5. ЗАКЛЮЧЕНИЕ – накратко (около 1 страница) се извеждат препоръки за подобряване на мърчандайзинговите решение в избрания магазин. Допустимо е да се прилагат снимки и схеми.


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.