+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиКАЗУС ПО УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИЦена: 75.00 лв.
Реф№: 475

100% индивидуално разработен казус
Обем: 4-5 стр.
Срок: 5-7 дни


Мултинационалната корпорация Z Automotive е от водещите доставчици за автомобилната индустрия. В годините между 2005 – 2009 фирмата въвежда собствена методология за управление на проекти, която се базира на жизнен цикъл за управление на проекти, съдържащ 9 фази. Всичките над 50 000 хиляди работещи в корпорацията по целия свят възприемат и внедряват методологията. Корпоративното ръководство е удовлетворено от резултатите. Крайните потребители на Z Automotive също са удовлетворени от резултатите от прилагането на методологията и я награждават с награда за качество, с обосновката за перфектното изпълнение на методологията за управление на проекти.
През Януари 2011 г. Z Automotive решава да предложи допълнителни продукти на своите потребители. За целта тя закупува друг водещ доставчик – Y Automotive Products (YAP).
YAP също притежава висока репутация в областта на управлението на проекти и също осигурява високо качество на своите продукти и услуги. Голяма част от тези продукти са подобни на тези на фирмата Z Automotive.
Поради факта, че двете компании ще работят в тясно сътрудничество, е необходимо да имат единна методология за управление на проекти, която е приемлива и за двете компании.
Методологията на YAP е базирана на жизнен цикъл на проекта, основан на 5 фази. И двете методологии са добре приети и имат своите предимства и недостатъци.
Въпроси
1. Как да се обединят методологиите двете компании?
2. Как ще накарате служителите да променят работните си навици, чрез които са постигали добри резултати?
3. Какво влияние върху методологията трябва да имат крайните потребители при преработване на методология, която е доказано успешна?
4. Какво ще направите ако крайните потребители не желаят да се променя методологията?
5. Какво ще направите ако крайните потребители са неудовлетворени от новата комбинирана методология?


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.