+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиАнализ на брандовете BMW и Mini.Цена: 100.00 лв.
Реф№: 500

100% индивидуални казуси
Обем: 5-6 стр.
Срок: 7-10 дни


1. Анализирайте причините зад решението на BMW да запази марката MINI?
2. Кой сегмент от пазара привлича BMW чрез MINI?
3. Опишете бранд йерархията при MINI.
4. Посочете, според вас, кои вторични асоциации работят в полза на имиджа на марката.
5. Кои са подходите за емоционално ангажиране на потребителите на марката описани на няколко места в текста?
6. Дайте вашето мнение относно решението на BMW комуникацията на MINI във Великобритания да се различава от тази на другите пазари.
7. С оглед на материала от лекцията за Ревитализацията на бранда, коментирайте кои стари и кои нови източници на значимост/стойност на MINI е използвала BMW, за да подсили марката.
8. Посочете кои са отличителните асоциациите на MINI в трите отделни групи, свързани с имиджа на бранда – функционални, символни и на изживяването.
9. Посочете трите най-силни похвата при комуникацията на MINI, посочени в текста и дайте свои аргументи защо са подбрани.

Дигиталната маркетингова стратегия е един от ключовите компоненти на стратегията на Mini. Това е новаторски подход за имиджа на марката Mini и е съсредоточена върху интерактивни уеб сайтове, социални мрежи (Facebook, Twitter и YouTube), вирусен маркетинг, кампании в Google AdWords и рекламодатели. Първите два подхода са използвани, поради необходимостта от споделяне с масите в социалните медиите и с i-Everything поколението. Масовата персонализация е тенденцията, което означава, че чрез социалните медии е възможно да се получи повече информация за потребителите, да се създадат клиентски профили, и да се персонализира рекламата, промоцията и дори продукта.МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2023, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.