+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиMBAM072D СЪЗДАВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА КОРПОРАТИВНА РЕПУТАЦИЯ.Цена: 100.00 лв.
Реф№: 523

 100 % индивидуален казус

Срок: 5-7 дни
Обем: 4 стр.


Изграждане и поддържане на корпоративна репутация на нова марка продукт/услуга

 

Измислете си марка на продукт/услуга – пр.нов вид от съществуваща серия на марка, конкурент на съществуващ/и брандове във вид продукт/услуга. Проявете смелост.

Направете кратък SWOT анализ на марката ви и кратък анализ на конкуренцията и предполагаемите очаквания на клиентите ви.

Следвайки и стъпките, описани в презентацията – Етап 1, моля да опишете на кратко конкретните стъпки, чрез които ще я позиционирате/представите сред определените от вас аудитории. Моля не пропускайте да посочите – слоган, описание на логото и корпоративната визия, вкл. цветове и форми. Необходимо е да планирате представянето пред медиите и останалите аудитории (ако има такива), да напишете прессъобщение, да определите „посланици на марката“, да напишете примерен сценарий за събитието, вкл. да предвидите специален момент в него и подаръци за гостите.

Нямате ограничение в бюджета, така че развихрете въображението си!

Нека обемът е до 4 страници общ текст.

Изработеният от вас проект, ще участва в крайното формиране на оценката с тежест 70%. Останалите 30% ще се формират от теста.
МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2023, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.