+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиКазус по управление на продажбите BAMB802 / BAEB863D.Цена: 87.50 лв.
Реф№: 18

100 % Индивидуална разработка
Обем 8-10 стр.

Друга продажбена техника, която Джак би могъл да използва, е да инсценира среща със собственика на ресторанта в неформална обстановка на място, което Джак знае, че той обича да посещава през свободното си време. Важното с случая е клиентът да не се почувства преследван или притиснат. Разговорът трябва да бъде непринуден и да предразположи клиента. Една подобна среща може да се използва и само като повод за уреждането на последваща бизнес среща между продавач и клиент.

Друга възможност е Джак да изпрати презентация на оборудването на имейла на собственика, което ще му позволи да я разгледа, когато има възможност. Тази техника има сериозен недостатък от гледна точка на това, че е лишено от визуален контакт между продавач и купувач, което ограничава в голяма степен възможностите за успех.

Алтернативна продажбена техника е телефонният маркетинг. За да използва тази техника, Джак трябва да знае кога е най-подходящият момент за обаждането му и какво иска да постигне. Когато Джак се обажда по телефона, той съзнава, че в този момент събеседникът му е вършел нещо друго и той го е обезпокоил. Същевременно е наясно, че собственикът на ресторанта няма време и той трябва да успее за максимално кратко внимание да го заинтригува, да привлече вниманието. Това е още по-трудна задача, когато комуникацията не е лице в лице. Хубаво е Джак още в самото начало да назове повода за обаждането си и да съобщи колко време приблизително ще отнеме разговорът. По телефона Джак трябва да бъде любезен, учтив, но и уверен, че това, което предлага на своя клиент ще бъде в негова полза. Трябва да говори с въодушевление, за да предизвика реакция.МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.