+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работиBAMB532 Самостоятелна работа: Управление на маркетинга.Цена: 87.50 лв.
Реф№: 167

100% индивидуална курсова работа
Срок: 7-10 дни
Обем: 5-10 стр.


Маркетинговата стратегия на ........ има за цел да се постигне значително увеличение на продажбите и печалбите чрез пазарните възможности, които предлага сегментът „продукти за поддръжка на автомобила”.

......... e марка, която е изключително настроена към „потребностите” на автомобила, а потребителите са тези които решават дали да се погрижат за своя автомобил и на каква цена. Не трябва за забравяме, че антифризът не се счита за „луксозна” стока, защото е задължителен компонент за всеки автомобил. В този аспект, потребителите в този сегмент не си задават въпроса „Автомобилът ми има ли нужда от антифриз?”, а „Каква марка и какъв вид антифриз ми е необходим?”. Същевременно това е продукт, който не се закупува ежедневно или ежемесечно от даден потребител, а на по-голям интервал от време.

 Продавачът трябва да определи стойността на продукта, който предлага т.е. да извърши стойностно позициониране. В този аспект можем да разграничим пет модела на определяне на стойността:

• Повече за повече

• Повече за същото

• Същото за по-малко

• По-малко за много по-малко

• Повече за по-малко

В своята ценова политика, марката ............ се придържа към модела повече за същото и повече за повече. МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.