+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиЗАДАНИЕ ЗА КУРСОВА РАБОТА по дисциплината “Стратегическо управление”.Цена: 87.50 лв.
Реф№: 189

100% индивидуална разработка
Обем: 1500-1600 думи
Срок: 7-10 дни


ІІ. Структура на курсовата работа

                        Въведение

                        Представяне на фирмата

-          предмет на дейност

-          структура и персонал

-          активи

-          годишен оборот

                        Мисия на фирмата

                        Анализ на околната среда на фирмата

                        Анализ на вътрешната среда на фирмата

                        Цели на фирмата

                        Стратегия на фирмата

                        Заключение

 Основна литература:

  1. Доралийски А., Стратегически мениджмънт, Електронен учебник, 2002

Примерен текст:

Мултинационалните компании имат да се справят с различни набори от политически, икономически, социални, културни и технологични аспекти на околната страна, проектирането на анализ на външната среда на GE е почти неосъществимо. Необходимо е обаче отбележи, че има някои фактори, които са универсални между страните. Стратегическото управление на многонационалното предприятие се свързва с това как компанията извършва инвестиции в множество страни, тяхната роля, стратегическите решения, които то прави, структурите, които разгръщат и начинът, по който те се управляват.

Аспектите на стратегия за навлизане на пазара на Румъния са свързани с (1) обосновката за избор на пазара, (2) избора на режим на навлизане и (3) анализ на необходимия персонал и формирането на чуждестранните операции. Анализът на .... за избор на пазара в Румъния се основава на фактори като неговия голям пазарен потенциал, близостта на производствения и логистичен център в България, както и на напасването между ресурсите на компанията и характеристики на пазара. Формалните институционални аспекти като например регламенти и политическа несигурност могат да се отразят решаващо относно окончателното решение за навлизане в Румъния на ....АД.
МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.