+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиПреценете дали е важно, че главният изпълнителен директор Пол Томлинс използва подход на заинтересованите страни за бизнеса, а не подход насочен само към акционерите при вземане на решения?Цена: 62.50 лв.
Реф№: 211

100% индивидуален казус
Обем: до 800 думи
Срок: 5-7 дни


Поставете се на мястото на мениджъра Пол Томлинс и:
A1: анализирайте евентуалното въздействие на отчитане на мненията на тези различни заинтересовани страни, когато мениджърът взима решения.
A2: Защитете ясно решението си
• Направете преценката си:
• От страна на заинтересованите лица – служителите на компанията
• От страна на Акционерите, които са получили увеличаване на печалбата за 1 година от над 19% на гърба на решението да се снабдяват по-евтини доставки.
• Оценете качествената и количествената информация, за да предложите решение на въпроса за това дали е важно да се отчете мнението на всички заинтересовани страни. Например, помислете за последиците от това да се имат предвид мненията на заинтересованите страни в сравнение с това да не бъдат обмисляни.
А3: Очертайте бъдещата си стратегия по отношение на управлението на фирмата. Какво бихте променили в управлението на фирмата?


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.