+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работи1) Законите за търсенето и предлагането приложени към конкретен динамичен пазар или нов продукт (напр. пазар на недвижими имоти; пазар на смартфони; пазар на електронни четци (напр. kindle); 3D телевизори и т.н.).Цена: 80.00 лв.
Реф№: 276

100% индивидуална разработка
Срок: 7-10 дни
Обем: 8-10 стр.


Писмената работа трябва да е с обем между 5 и 10 страници и се разработва върху основата на най-малко три литературни източника.

Работата трябва да отразява възможно най-съвременна информация.

Готовите проекти се предават в активиран прозорец на домашната страница на курса в електронната система MOODLE и се проверяват чрез програма Turnitin за преписани чужди текстове.

Разработките трябва да съдържат задължително уводна част, в която е формулирана  ясно и точно тезата на разработката. В изложението на проекта трябва да е видна собствената Ви позиция по разглеждания проблем. Тя трябва да е аргументирана на базата на научни и академични източници и илюстрирана с конкретен пример от проблемната област. В заключителната част на работата трябва да са изведени основните изводи от направения анализ.МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2022, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.