Cookie consent management tool
+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работиКУРСОВ ПРОЕКТ ПО МАРКЕТИНГ В ТЪРСЕЩИТЕ МАШИНИ И СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ.Цена: 87.50 лв.
Реф№: 315

100% индивудуална курсова работа
Обем: 3 стр.
Срок: 5-7 дни


Задачата се състои в разработването на маркетингова концепция за популяризиране на нова фондация и набиране на средства. Представете накратко предмета на дейност (примерни каузи), целите и целевата група (потенциалните дарители). Предложете подходящ инструментариум за позиционирането на фондацията на пазара. Изведете конкурентни предимства и ги използвайте за кампания в социалните мрежи.

 шрифт Arial 12, междуредие 1,5

Фондации и като цяло НПО се предполага, че са добре позиционирани, за да успеят в социалните медии. Фондациите работят всеки ден за доброто на света така, че те има какво да споделят. Когато хората се запознаят с тяхната работа, те се вдъхновяват и от време на време тези хора също се присъединят или подкрепят каузите им. Техните дейности са от голям интерес за голям брой хора и те привличат значителен интерес и ангажираност от своите последователи.

Макар че има голямо разнообразие от цели, които могат да бъдат постигнати с помощта на добра стратегия, някои най-общи цели могат да включват:

-                Увеличаване на даренията и размера на даренията от всеки донор

-                Увеличаване на членската маса и нейното поддържане

-                Повишаване на информираността и положителните очаквания за решението на проблем

-                Увеличаване на доброволците и на корпоративните и индивидуални партньори / спонсори

-                Насърчаване на законодателната дейност по даден въпрос.МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.