+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > КазусиПроваленият лидер.Цена: 75.00 лв.
Реф№: 344

100% индивидуално разработен казус
Обем: 3-5 стр.
Срок: 5-7 дни


За съдържателно изпълнение:

точно изпълнение на зададената тема, дълбочина на анализа на разглежданата тематика, адекватност на направените изводи спрямо описаната ситуация, адекватно приложение на теоретичните модели и идеи при направения анализ и изводи, полагане на проблема в актуален контекст, ясно и точно формулиране на тезите и хипотезите, умения за интерпретиране на различни аспекти от проблема, целенасочена и задълбочена аргументация, която отговаря на поставената от студента теза,  логичност в структурата на изложението и цялостност на текста, стил на изказа, използване на подходящи стилно-езикови средства, коректно цитиране на използваната литература, качество на владеене на Българския и професионалния език по разглежданата тематика.

 


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.