+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работиБизнес планиране в туризма (MBAM 602)Цена: 100.00 лв.
Реф№: 442

100% индивидуална курсова работа
Обем: 10-12 стр.
Срок: 7-10 дни


Задължителен план:
1. Въведение относно дейността на фирмата – име, кратко описание на предмета на дейност, история и т.н.
2. Идентифициране на визията, мисията и целта на туристическата фирма.
3. Анализ на пазарните позиции на туристическата фирма – анализ и оценка на външната макро и микросреда, анализ и оценка на вътрешната среда.
4. Анализ на конкурентите.
5. Формулиране на стратегическия избор на фирмата и селектиране на подходящи стратегии.
6. Маркетингово планиране на фирмата.
7. Продуктово планиране.
8. Планиране на управленската и работната структура на фирмата.
9. Финансово планиране.
10. Перспективи за развитие в бъдеще.

Технически изисквания към оформянето на курсовите работи
Курсовата работа трябва да е разработена съгласно задължителния план и да съдържа:
1. Заглавна страница;
2. Съдържание;
3. Основен текст - Font: Times New Roman; Size: 12 pt; First line: 12 mm; Font style: Normal; Alignment: Justified; Spacing: 1,5 lines. Page Setup: Top – 25 mm; Bottom – 25 mm; Left – 25 mm; Right – 25 mm; Paper Size – A4.;
4. Използвана литература: Footnote Text – 10 pt; Number format: 1, 2, 3
…;


ПРИМЕРЕН ТЕКСТ КЪМ Т.5

Ключовете за успеха на Декси Тур без съмнение ще бъдат ефективната сегментация на пазара чрез идентифициране на няколко пазарни ниши и стратегии за внедряване. В тази насока компанията възнамерява да реализира стратегии за реклама, лични продажби и директен маркетинг на целевите пазари. Маркетинговите стратегии за лични продажби ще се въртят около поддържането на връзка с хотелите и свързани туристически агенции за големи клиенти и рекламирането пред повече индивидуални клиенти. Следователно основните фактори за успех ще включват:

-                Превъзходство в изпълнението на обещанията: предлагане на приятни, удобни и информативни екскурзии, които ще гарантират, че пътниците са напълно доволни в края на пътуването си.

-                Своевременна реакция при запитване на клиентите: Не може да си позволи да забавя клиентите по каквато и да е причина, тъй като това ще има отрицателен ефект върху имиджа и репутацията. Следователно трябва непрекъснато да се комуникира с клиента, включително с хотели, за да се гарантира, че Декси Тур е постоянно на разположение на клиента, за да отговори на техните очаквания.

-                Солидни и изгодни стратегически съюзи: Като се има предвид естеството на услуги и етапа на стартиране, се осъзнава важността от създаването и поддържането на плодотворни стратегически съюзи с различни заинтересовани страни, включително хотели и комплекси.

 

-                Маркетингово ноу-хау: Като сравнително нова компания на пазара ще се приеме агресивен маркетинг. Това ще действа и като временно възпиращо средство за компании, които възнамеряват да навлязат на пазара.МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2023, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.