+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работиБИЗНЕС КОМУНИКАЦИИ.Цена: 100.00 лв.
Реф№: 454

100% индивидуална курсова работа
Обем: 4-5 стр.
Срок: 5-7 дни

1. Оформете делово писмо (не покана) по следното резюме, според изискванията:

„Консултинг” АД, София, бул. Витоша, 32, тел: 0899140120, e-mail: consult@gmail.com, има за предмет на дейност консултантски услуги, обучения по бизнес етикет и фирмен протокол. На 22.10. изпращат писмо (Изх. № 76/22.10.2018 г.) до директора (П. Петров) на хотел „Лилия“, Варна. Писмото има следният текст:

„Уважаеми ……, каним ви на семинар на тема „Делово общуване в хотела – начини на осъществяване” на 22 ноември 2019 г., който ще се проведе в хотел Исмена, Девин. Молим Ви да ни изпратите списък и брой на участниците. Надяваме се да проявите интерес към мероприятието и да се включите в него. Очакваме Вашият отговор на имейла.

След обучението сте поканени на коктейл. Дрескод на облеклото за вечерта - „Business Formal“ (това означава костюм с вратовръзка за мъжете, чийто цвят може да не е тъмен. Дамите е добре да се впишат с делова рокля за събитието или костюм с панталон).

Писмото е подписано от директора д-р В. Колева. Не забравяйте, че деловите писма не се пишат от лично име, а от името на представляваната институция (ние)!!!

2. Анализ на поведенията:

Поведение на домакините и гостите: След проведеният семинар се организира коктейл. Коментирайте поведението на участниците:

 

1.            Гергана Гергова, изп. директор на хотел „Лилия” е в командировка и е изпратила съобщение по телефона: „Няма да присъствам”. Правилно ли е?

2.            Иван Илиев (PR) посреща гостите. Баджът му е на левия ревер, а чашата с вино в дясната ръка. Защо това е неправилно?

3.            Соня Стоева, гл. счетоводител на хотела, през цялото време говори по мобилния телефон. Правилно ли е, какво е трябвало да направи при влизане в залата?

4.            Красимира Попова, мениджър „Човешки ресурси” е в центъра на шумна компания, която коментира политическите събития и спорът е извън контрол. Защо това е неправилно, обосновете се! Какви теми на разговор са препоръчителни?

5.            Радослава Костова, директор на отдел „Програми и проекти” във фирмата, е облечена с много къса пола, силно вталена и деколтирана блуза, с много бижута от изкуствени материали и силен грим. Допустимо ли е подобно облекло на такова мероприятие? Как трябва да е облечена г-жа Костова? Какви и колко бижута трябва да носи? Какъв грим е допустим на подобни мероприятия?

6.            Боримир Борисов, юрист на хотела, разговаря с гости на тържеството, като през цялото време говори за своето здраве и успеха на децата си. Не изслушва събеседниците си, прекъсва ги грубо, коментирайки своите проблеми. Правилно ли е такова поведение? Какво знаете за „ангажираното слушане”, опишете го!

7.            Ана Иванова, мениджър отдел „Маркетинг“, раздава свои визитки на гостите, на които е изписан домашен адрес и личен GSM – правилно ли е?

8.            Марин Игнатов, директор отдел „Административен“, е в центъра на компания от няколко човека, които обсъждат гостите и тяхното облекло. Видимо, много се забавляват. Допустимо ли е такова поведение?

 

Схема на оформяне:

  1. Поведението на Гергана Гергова;
  2. Иван Илиев – къде стои баджът и в коя ръка е чашата с вино?
  3. Действията на Соня Стоева,;
  4. Поведението на Красимира Попова;
  5. Облеклото на Радослава Костова;
  6. Поведението на Боримир Борисов;
  7. Действията на Ана Иванова;
  8. Поведението на Марин Игнатов;
  9. Не преписвайте условието!МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.