+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > Курсови работиДистрибуционна политика на ....Цена: 100.00 лв.
Реф№: 15

100% Индивидуален казус
Срок 7-10 дни
Обем 8-10 стр.


Казус:
Изберете продукт на определена компания и опишете каналите за неговата реализация. Представете обяснения по основните характеристики – дължина, ширина, конкурентноспособност.
Опишете специфичните характеристики на конкуриращите се канали за реализация. При какви условия е благоприятно тяхното използване? Представете пример за други компании, прилагащи конкуриращи се канални структури.
 

За всяка компания е важно да поддържа добри отношения в рамките на своите канали за дистрибуция. Запазването на връзката между компанията и нейните канали е от решаващо значение за всички фирми. Някои фирми могат да изберат да разширят своята директно-управлявани магазини за да подобрят имиджа на марката и за да получат повече преки доходи. Въпреки това, те могат неволно да увредят връзките със сътрудници в каналите за дистрибуция.

Примерна литература:

  1. Esch, F.R.; Herrmann, A.; Sattler, H.: Marketing – Eine managementorientierte Einführung, Vahlen, München, 2008.
  2. Kotler, P.; et. al.: Marketing Moves, Harvard Business Press, Boston, 2002.
  3. Schögel, M.: Distributionscontrolling, in: Reinecke, S.; Tomczak, T.; Geis, G. (coord.): Handbuch Marketingcontrolling – Marketing als Motor von Wachstum und Erfolg, Wirtschaftsverlag Ueberreuter, Frankfurt/ Wien, 2001, pg. 544-567.


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.