+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > ЕсетаНаднационалната кауза и националният интерес – позитиви и негативи от членството на България в ЕС.Цена: 62.50 лв.
Реф№: 21

100% индивидуална работа
Обем 3 стр.
Срок 7-10 дни

Анализ на влиянието на членството на България в ЕС. Свободното движение на стоки, услуги, хора и капитали е основен принцип на ЕС след Договора от Рим 1957. Въпреки това, постигането на всеобхватно хармонизиране на законодателството и на нивата на икономическа интеграция, необходими за реализиране на подобна откритост на практика е сложен и продължителен процес.
Анализ на ползите и разходите за България от членството в ЕС.
Няма цялостно проучване на икономическото въздействие на членството на България в ЕС, или на разходите и ползите от него. Рамкирането на съвкупното въздействие в цифрено изражение или представяне на нетните ефекти - положителни или отрицателни - е страшно трудно начинание. Това отчасти се дължи на това, че от части разходите и ползи сасубективни, дифузни или нематериални.


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2024, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.