+359 887672686
info@kursoviraboti.bg
Вие сте в: Начало > Продукти > ПрезентацияЗамърсяване на околната среда.Цена: 0.00 лв.
Реф№: 48

Обем 11 слайда

Изтегли оттук

Опазването на природната среда, ефективното и комплексно усвояване на природно-ресурсния потенциал и поддържането на природен комфорт за населението на определена територия е един от най-важните и стратегически приоритети в развитието на България през следващите години.
Химическата промишленост е един от най-силно замърсяващите околната среда сектори и е отрасъл с високо потребление на енергия. Индиректните емисии на CO2 и N2O в химическата промишленост се дължат главно на потреблението на електроенергия. Нефтохимическата промишленост е източник на замърсяване на въздуха с газообразни въглеводороди. Директните емисии от CO2 в химическата промишленост се дължат на производството на амоняк, производството на карбонати и др.


МЕНЮ

Начало
За нас
Контакти
УСЛУГИ

Поръчай
Преводи
Справка
ПОЛЕЗНО

Въпроси и Отговори
Отзиви
Работа като автор
КОНТАКТИ

Тел.: +359 088 7672686
E-mail: info@kursoviraboti.bg© 2022, Kursoviraboti.bg. Курсови работи.бг. Политика за защита на личните данни / Условия за ползване
Внимание: Всички материали са за лично ползване и в помощ на заинтересованите лица. Kursoviraboti.bg не носи отговорност при опит за плагиатство.